Engamorgen 20. mars: Endelig ferie!

Etter seire på tribunen og på banen tar Vålerenga landslagspause på tabelltopp. Foto: Grydis.no

Vålerenga går til ferie mens de sammen med Molde topper tabellen. Resten av årets første fotballferie kan du benytte til å fryse utstikkende kroppsdeler av deg på landslagets hjemmekamp mot Australia, finne ut om det er kompensasjon å hente om du har dratt på en bortekamp det ikke ble noe av, forberede deg til Vålerengas bortekamp i Sarpsborg andre påskedag eller kjøpe sesongkort til enten damenes eller herrenes serie. Alt dette i dagens Engamorgen!

Les mer…

Engamorgen lørdag 17. mars: Lindström for Norge!

 

Tobias Lindström vil spille for Norge. Foto: Jarl Erik Sandberg, http://jesphoto.smugmug.com/

Det er ikke lenge siden Tobias Lindström skrev en fem års kontrakt med Vålerenga, og som om ikke det var nok – nå melder han seg til tjeneste for Norge. Allerede i starten av januar leverte han søknad til UDI, og det ligger i kortene at han skal spille VM for Norge dersom han får alt i orden i tide.

Les mer…

Engamorgen fredag 16. mars: Berntsen solgt. Supertalent signert

Det ble med én sesong i Vålerenga for Daniel Berntsen. I går ble han solgt videre til Tromsø. Foto: Vålerenga Fotball

Fra ung til gammel: Dagens Engamorgen handler om Brage Skaret (ny midtstopper), Ivan Näsberg (landslagsmidstopper), Daniel Berntsen (solgt midtbanespiller) og Kjetil Wæhler (pensjonert midtstopper). Den handler dermed også om kjøp, salg og spillerlogistikk.

Les mer…