förstora

Se og Hør Tirsdag

Gjennomsnittskarakter (536 stemmer):
Nr 2 på topplisten
Et abonnement på Se og Hør Tirsdag - Norges mest leste kjendisblad – holder deg oppdatert på alt som dreier seg om kjendiser. Ukebladet gir deg de ferskeste nyhetene og gjør livet litt gladere!

Bladet kommer ut én gang i uken og lar deg komme tett innpå Norges kjendiser. På fest, i hverdagen og i luksuslivet - Se og Hør Tirsdag holder øye med kjendisene og gir deg alltid de seneste oppdateringene!

Se og Hør holder også øye med internasjonale kjendiser og hva som skjer i livene deres. Skilsmisser, utroskap og forelskelse – hvis det skjer leser du om det i Se og Hør. Kongelige i Norge, Sverige og rundt om Europa er et stort fokus i bladet og lesere får et unikt innblikk i de forskjellige kongefamilienes liv.

Bladet inneholder motereportasjer og lar deg følge med på hvordan kjendisene kler seg. Se ukens best og verst kledde. Bladet har også en stor TV-guide som omfatter hele 90 kanaler, slik at du holder deg oppdatert på hele ukens TV.

Se og Hør ble startet av Allers Familie-Journal AS i Oslo i 1978 med Knut Haavik som sjefsredaktør. Første utgave ble publisert 21. september 1978. For mange nordmenn har Se & Hør blitt en del av hverdagen!

NB! Tirsdagsutgaven kommer tidligst i posten på onsdager.

Andre kjøpte også