DIY EASTER BUNNY


March 21, 2018


DISSE GJØR PÅSKEBORDET EKSTRA FINT

Gjør frokostbordet i påsken litt mer hyggelig med disse super søte påske harene, skikkelig dekorativt og super lett å lage! Bruk en serviett til å lage ører og knyt ørene sammen ved hjelp av hyssing. Ansiktet er det lurt å tegne på helt til slutt. Veldig sikker på at dette setter store smil under frokosten.


LATEST COMMENTS
 • Silje:

  Så søt! Godt tips som jeg skal bruke i påsken. Vet du om man kan ha…

 • Nina:

  Søt! Måtte bare legge igjen en kommentar for å si at jeg digger Chill spillelisten din! Og!…

VI VANT 2 PRISER!


March 21, 2018


BESTE HUDPLEIE SERIE OG ÅRETS LANSERING!!!

Wow! Tusen tusen takk for all de fine gratulasjonene og gode ord etter gårsdagens seier på Norwegian Cosmetic Award! SKIN CAMILLA PIHL vant ÅRETS BESTE HUDPLEIE SERIE og ÅRETS LANSERING under gårsdagens prisutdeling og jeg er så stolt, ydmyk og fantastisk glad for å få denne anerkjennelsen som nykommer i denne bransjen! Tusen tusen takk til juryen og ike minst til alle dere som har trykket SKIN CAMILLA PIHL til deres hjerter! Takk!


LATEST COMMENTS

It’s all about glow on the go


March 20, 2018


I CALL THIS THE GLOW HACK

Så du videoen jeg la ut i går så du og at jeg har mikset mitt helt egen glow spray til ansiktet. Jeg tok Fuktighetssprayen Fix + fra MAC og blandet den med noen dråper av L’oreal sin Glow Mon Amour. Så de dagen jeg føler jeg trenger litt ekstra glød, og særlig som en litt glow oppfrisker i løpet av dagen så sprayer jeg ansiktet med denne. Det gir sminken og huden en liten boost også legger den ett lite snev av perlemor i ansiktet.

Den lille glow flasken er helt topp å blande med fuktighetskrem eller foundation også. eller klapp noen dråper på kinnbenet.


LATEST COMMENTS
 • Camilla Pihl:

  da kommer du til å gløde eli! <3

 • Eli:

  Hei Camilla! Blir så glad for slike småtips, måtte gå til annskaffelse av disse dråpene i dag :) gleder meg…

How I do my everyday Makeup


March 19, 2018


IT’S ALL ABOUT THAT GLOW!

Jeg føler meg alltid fresh når huden ser sunn ut og gløder. Og mye handler selvsagt om hva du putter i kroppen og hvilke hudpleie produkter du bruker, men man kommer langt med en god highlighter også. Jeg sminker meg ikke veldig fancy til hverdags, men noen gode glow tips har jeg! Dere ønsket dere en video med hverdagssminke og her er den. Er smokey eye litt mer din ting kan du titte på min “how to” video her.

Og her er produktene jeg bruker: Peter Thomas Roth Pure Luxury Lift & Firm Prism Cream. Giorgio Armani designer lift nr 4. Sisley eye concealer-1. Anastasia -clear Brow gel. Nars Blush -Orgasm. Max factor fusion flash lash effect. Glossier highlighter moonstone. Jane Iredale Peach Sherbet eye Shadow. Loreal Glow highlighter drops.  Mac prep and fix spray


LATEST COMMENTS

Når våren kommer…


March 19, 2018


Innlegget inneholder annonselinker

NÅR VÅREN KOMMER SKAL JEG SANKE FREGNER I PRIKKETE BLUSE OG LYSE JEANS

Jeg gleder meg så til jeg kan gå ute med en liten kortermet bluse mens solstrålene kiler en litt på nesa!  Min nye favoritt er hvit med rød prikker som henger klar i skapet til varmere tider. Den er sånn akurat passe søt og superfin til lyse jeans. Du finner den her. /ANNONSELINK//


LATEST COMMENTS
 • Camilla Pihl:

  Hei Julie! man skulle tro jeg var god på å pakke så mye som jeg reiser, men jeg har en…

 • ewelina:

  bluse size 36?

Tropical spring vibes


March 19, 2018


BOOST UP YOUR LIFE THIS WEEK

Håper dere alle har hatt en fantastisk fin helg! Jeg våknet opp i dag og kjente at dette skal være uken hvor jeg har fokus på å booste kropp og sjel med gode ting. Rett og slett ha litt ekstra fokus på å være snill med meg selv! Jeg har vært litt små pjusk i formen de siste dagene derfor planen om å booste kropp og sjel med godhet!

– Elsker forresten denne fruktsalaten! Del en ananas i to og fyll den med melon, banan, bringebær, granateple eller hva enn du liker aller best og skvis over litt fersk sitron. Ikke bare ser fatet fantastisk fint ut på bordet. Smaker digg og!


LATEST COMMENTS
 • Marie:

  Du tar så nydelige bilder!!! Denne ble jeg SÅ inspirert til å lage! Tusen takk for at du deler!

 • Sylwia:

  Wow! You R a real magician

-og der startet helgen


March 16, 2018


GJØR NOE EKSTRA BRA FOR DEG SELV DENNE HELGEN!

Jeg kickstarter helgen med å synke ned i ett digg badekar med oljer og diverse badesalt. Jeg tenner alltid levende lys og demper belysningen, setter på en digg playlist eller hører på en podcast når jeg bader! Å bade er for meg noe av det mest beroligende og diggeste jeg vet om, med andre ord en perfekt ting å gjøre for å starte helgen.

Kanskje dette er den helgen er den du skal ta ekstra godt vare på deg selv? Skru av telefonen litt og ta en liten pause? Gå en deilig tur, sette av tid til å lese ett magasin, besøke ett av de mange stedene i byen din du har tenkt på så mange ganger? Hva enn du gjør, sørg for at helgen blir magisk!


LATEST COMMENTS
 • Camilla Pihl:

  Hei Nelly! det har jeg lett etter en stund også. jeg fant det til slutt hos Granit. Klem Camilla :D

 • Camilla Pihl:

  Hei Elisabeth! Jeg bruker alltid epsom salt som jeg har skrevet om tidligere her inne :D Det ligger en rekke…

One to listen to


March 16, 2018


THE GOOP PODCAST

Jeg er fan av Gwyneth Paltrow og hennes Goop univers så da jeg hørte at hun skulle starte en Goop podcast ble jeg superglad! Jeg elsker å høre på podcast og har flere favoritter jeg har tipset om tidligere. En ny favoritt er denne! Første episode med selveste Oprah som gjest er så inspirerende at jeg har hørt på den 2 ganger! Trenger du litt spiritual påfyll i helgen så anbefales the Goop podcast på det varmeste!


LATEST COMMENTS

About Yesterday


March 16, 2018


ALL GLAMMED UP BUT OH SO RELAXED

Men solen skinte ute i går og ga vår vibber var jeg inne i ett studio i Mølleparken og latet som om det var jul! Jeg spilte inn nye reklamefilmer for Vita med Skin Camilla Pihl  som dere kommer til å se på skjermen i løpet av året som kommer.

På shoot blir det lange dager og mye venting i mellom så da er det comfy, myke og varme  klær som gjelder for min del.  Skal dele litt behind the scenes og en liten video fra dagen etterhvert. I mellomtiden kan dere klikke dere inn i min instastory for en liten sniktitt på dagen. camillapihlno er navnet!


LATEST COMMENTS
 • Marte:

  Hvor er skoene fra? :-)

 • Kristine:

  Hei Camilla, jeg tenkte jeg skulle teste hudpleieserien din så jeg kjøpte med meg div på vita i dag. Skrubben…

Skikkelig digg smoothiebowl


March 15, 2018


ELSKER Å STARTE DAGEN MED EN FARGERIK BOLLE SOM DETTE!

Jeg elsker de dagene jeg starter dagen med en fargerik smoothiebowl som dette. Og etter noen dager hvor jeg ikke har følt meg helt i form er det bare en ting å gjøre! Pøse på med fargerik mat og vitaminer! Denne ble laget litt på slump , men jeg kan skrive ingrediensene i en slags oppskrift her siden så mange av dere lurte etter at den syntes på instastory i går. Trikset med smoothiebowl er å lage blandingen litt tykkere enn hva du ville gjort hvis du skulle drikke den. Tykk nok til å kunne spise med skje.

Jeg brukte:
en slump økologiske fryste blåbær
en slump fryste kirsebær
en slump fryste jordbær
2 pasjonsfrukt
En spiseskjee Acai pulver
kokosvann.

Toppingen består av chiafrø, mini kiwis, hjemmelaget nøttegranola, bringebær og masse masse granateple!


LATEST COMMENTS
 • Åse:

  Tusen takk! Ha en strålende dag!

 • Camilla Pihl:

  Hei Åse! Sjekk ut the Juicery på Frogner eller Eger. Klem camilla :D