Posts

Kjenner du en naturinteressert tannlege som lengter etter kort vei fra jobb til naturopplevelser? Hjelp oss gjerne å dele.

Naturinteressert tannlege søkes! Sirdals innbyggere har generelt god tannhelse, men selv de har behov for en dyktig tannlege. Kanskje er akkurat du den vi er på jakt etter? Vi kan tilby: - Muligheter for å etablere privat praksis i moderne lokaler - Godt tverrfaglig miljø og samarbeid ved helses...
finn.no
Photos
Videos
Hva er Sørlandstinget? Terje Damman forklarer.
3
Hvorfor er Sørlandstinget viktig? Kari Henriksen, stortingsrepresentant for Vest-Agder, fortelle hva Sørlandstinget betyr for henne.
1
I arbeidet med å få flere bedrifter til å ta inn flere lærlinger, er det blitt opprettet en nasjonal merkeordning for bedrifter som har lærlinger. I dag er GE Healthcare, Lindesnes den første bedriften til å få merket i Vest-Agder. Dette synlige beviset skal nå ut til alle godkjente lærebedrifter i regionen, som har lærlinger. Hør hvorfor GE Healthcare er den første:
28
Posts

I Kristiansand og ledig på søndag kveld? Her har du et tips:

Image may contain: text
Vågsbygd videregående skole

Flott om alle deler denne.

Veldig fint innslag om det viktige arbeidet til Likestilt Arbeidsliv på NRK Sørlandet! Vi er stolte av dette samarbeidsprosjektet med Aust-Agder fylkeskommune og Næringsforeningen i Kristiansandsregionen

Flott sak om prosjektet og pilotvirksomhet Agder Energi fra NRK Sørlandet i kveld.

NRK Sørlandet kl.18.55
nrk.no

Bruk bilbelte i buss. Det sier #StatensVegvesen, som i dag øker kontroll i bussene rundt i hele landet. Det melder #NRKSørlandet.

Image may contain: one or more people and text

Kunstgressbaner står for 15% av mikroplasten som slippes ut i Norge hvert år. Fylkesutvalget bevilget i dag opptil 1,27 millioner kroner til Mandal kommune og Norges Fotballforbunds prosjekt for å minske utslippene.

http://www.vaf.no/…/1,27-millioner-til-aa-stoppe-spredning…/

Image may contain: plant, grass, outdoor and nature

I dag har Kulturrådet vært i Kristiansand for å informere aktører innenfor kulturfeltet om EU-programmet Kreativt Europa. SØRF var også tilstede for å fortelle om sine erfaringer!

Fredag 9. mars var Kulturrådet i Kristiansand for å informere om EU-programmet Kreativt Europa. Flere aktører innenfor kulturfeltet fikk en gjennomgang av programmet, og mulighet til å få tilbakemelding på egne ideer.
south-norway.no

Vest-Agder fylkeskommune arrangerte i går utdeling av fagbrev, svennebrev og kompetansebrev på Tangen videregående skole. Askil Holm serverte musikalske godbiter og Stormbergs Steinar J. Olsen fortalte om sine erfaringer som gründer.
I kveld fortsetter vi med utdeling av på Mandal videregående skole.
Vest-Agder fylkeskommune gratulerer alle kandidatene!

Image may contain: 2 people, people sitting
Image may contain: 1 person, on stage, playing a musical instrument, guitar and night
Image may contain: 7 people, people sitting

Den nye gang- og sykkelveien langs Fv 456 på Langenes, som ble åpnet på fredag, er er et godt eksempel på samarbeid mellom fylkeskommunen, kommunen og utbygger!

Samferdselsseksjonen i Vest-Agder added 11 new photos.

Åpningsmarkering av gang- og sykkelveg langs Fv 456 på Langenes!
I dag markerte vi formelt åpningen av den flotte gang- og sykkelvegen som er bygget på Langenes.... Historien til prosjektet startet helt tilbake i 2009, og utbygger av Kileneset har hatt det som rekkefølgekrav for å kunne starte utvikling av området. Gang- og sykkelvegen knytter samtidig Langenes sentrum sammen med viktige friluftsområder, og dette har resultert i et politisk samarbeid for å skaffe til veie midler fra både ATP og Vest-Agder fylkeskommune (VAF) slik at det var mulig å fullfinansiere prosjektet.

Snorklippingen ble utført på vestre ende av prosjektet, og 6 klasse fra Langenes skole hadde møtte opp for å se og bidra til at Repstad Eiendom ved Johan Bueklev, Søgne kommunes ordfører Astrid Hilde og fylkesordfører Terje Damman, fikk åpnet anlegget.

Skoleelevene viste et stort engasjement for å få på plass flere gang- og sykkelvegprosjekter i kommunen, slik at de kan gå og sykle fremfor å måtte bli kjørt av foreldrene til ulike aktivteter!

Både utbygger, kommune og fylkeskommune er veldig godt fornøyd med samarbeidet som har vært for å få dette anlegget på plass. Vi er sikre på at det vil bli mye brukt, og engasjementet fra elevene gir et tydelig signal om at det er viktig å satse på flere tiltak som tilrettelegger for myke trafikanter, slik at behovet for biltransport kan reduseres i tiden fremover!

Vi ønsker alle ei god og trafikksikker helg

See more

Bra, men må fortsatt bli bedre! Agderfylkene har mange lærlinger i offentlig sektor.

Data KS har fått fra Utdanningsdirektoratet viser at det er i underkant av 7 600 lærlinger i landets kommuner og fylkeskommuner. Antallet omfatter alle kommuner og fylkeskommuner, samt interkommunale selskap som hører inn under KS’ tariffområde. Alle tall gjelder per februar 2018. Aust-Agder e...
vaf.no

Hvordan ser det ut der du er på Agder? Del gjerne et bilde fra ditt nærområde, fortell oss hvor det er fra - så velger vi ut et til å ha øverst på siden vår. ( Bildet er fra Kronprinsensgate i Kristiansand)

Image may contain: plant and outdoor

Fire gode grunner til å velge yrkesfag:
1. Næringslivet trenger flere fagarbeidere i årene fremover
2. Yrkesfagene fører raskt frem til kompetanser som næringslivet ettespør
3. Gir viktig arbeidserfaring og gode muligheter for jobb etter utdanningen
4. Gode muligheter for videre utdanning på fagskole, påbygg eller y-veien til ingeniørstudier

...

Yrkesfaggaranti:
Alle kvalifiserte søkere til læreplass med rett til videregående opplæring, er nå
garantert en utdanning som fører frem til fag-/svenne-/eller kompetanseprøve.

Søknadsfrist: 1. mars
For mer informasjon:
http://www.vaf.no/tjenester/utdanning/

See more
Image may contain: 1 person, smiling

Fylkeskommunene i både Aust- og Vest-Agder arbeider nå for å få til en nasjonal sertifiseringsordning for arbeidsgivere, for å unngå alle former for diskriminering og trakassering.Dessverre det det nødvendig:

Høyt utdannede kvinner med utenlandsk bakgrunn, diskrimineres systematisk i arbeidslivet. Det viser forskning fra Universitetet i Agder.
nrk.no

Dato for årets Bymiljøkonferanse er 26. april 2018 og hovedtema i år er mobilitet.

Er du interessert i byvekst, arealpolitikk, kollektivtransport, elektriske kjøretøy og mobilitetsplanlegging så meld deg på!

Påmeldingsfrist 13. april. Som student kan du delta gratis!

APR26
Thurs 10:30 UTC+02Kilden Teater og KonserthusKristiansand, Norway
42 people interested

Fylkestingets flertall har sagt ja til #Kunstsilo i Kristiansand kommune.

Image may contain: 3 people, people sitting and indoor

Vi gratulerer med OL-medalje til Marte Olsbu, #Agder og #Norge. Jenta fra Froland kommune som har gått på Sirdal VGS - Langrenn/Skiskyting.

OSLO/PYEONGCHANG (NRK): Da Tiril Eckhoff misset totalt på første skyting, ble Marte Olsbu det norske håpet. Froland-jenta svarte med å sikre sølv i OL-debuten!
nrk.no