Julegensere til bedrift

Om du trenger julegensere til din bedrift, hjelper vi deg gjerne.

Skreddersydd design

Vi tilbyr julegensere med eget design til bedrifter, idrettslag og annet. Skreddesydde julegensere er perfekt for merkervarer og bedrifter. De skaper mye "buzz", og er perfekt for PR-kampanjer, markedsføring, produktlanseringer, kollegaer, store eventer, gaver til ansatte, giveaways i sosiale medier osv.

Vi lager designet helt fra scratch, slik at det er 100% unikt og originalt - og det finnes nesten ikke grenser for hva designerne våre kan få til!

Våre designere tilpasser julegensere til dere, med deres logo og farger etter deres ønsker. Påsydde effekter som LED-lys, bjeller og annen julepynt som gjør at julegenserne deres skiller seg ut ordner vi selvfølgelig.

For eget design må bestillingen være på minimum 100 julegensere. Dette er en perfekt gave til ansatte, på julebordet, for salg i supporter-shop eller noe ansatte kan bruke på jobb.

Besøk våre bedriftssider på Jollybrand.com for mer informasjon, priser og katalog.

Vi har blant annet levert julegensere til Stavanger Oilers.

Kvantumsrabatt

Om du ønsker julegenserne vi selger her på julegenserbutikken, kan vi ordne en hyggelig pris om dere skal ha mange. Ta kontakt med oss, og fortell oss antall, hvilke modeller dere ønsker og størrelser, så sender vi et uforpliktende tilbud.

Vil du selge våre gensere i din butikk?

Vi er alltid ute etter samarbeidspartnere. Julegensere er et lettsolgt produkt, og vi er de eneste i Norge som selger julegensere med design basert på norske juletradisjoner. Besøk våre bedriftssider på Jollybrand.com for mer informasjon og katalog.

Cachefeed: v1.1 - Source - e5cf952eae9e129532062861020a2cb2