INGEN DYRETESTING 

Vår historie

2008

Makeup Mekka grunnlegges av Hilde og Sammy Jeridi. Tanken er å bygge et makeup-merke som skiller seg ut og som representerer god kvalitet og spennende produkter til en fornuftig pris. I starten solgte Makeup Mekka andre merkevarer, mens man jobbet med å få på plass leverandører og produkter under eget merke. 

2010

Makeup Mekka begynner å danne grunnlaget for en solid kundedatabase. De første produktene med Makeup Mekka logo lanseres.Konseptet er å selge god kvalitet til bra priser - direkte, uten mellomledd!

2012

Porteføljen av egne produkter forsterkes. I februar dette året tar Makeup Mekka et viktig steg; ut forsvinner alle andre merker og teamet fokuserer på å nå ut med egne produkter til stadig nye kunder. På sommeren kommer to nye partnere inn i selskapet, Katja Ivarson og Hans Erik Horn .

2013-16

Mange spennende milepæler nås med stadig nye fantastiske produkter, og kundebasen vokser stadig. Makeup Mekka begynner for alvor å bli anerkjent for  god kvalitet til bra pris. 

2017

En ny era i Makeup Mekka; nye IT-systemer og en større stab er på plass og ny daglig leder er hentet inn. Selskapet jobber med planer for videre vekst.  


Cachefeed: v1.1 - Source - ccca44ca0a64fde0affce6251c666228