annonse

Det gror i Haga-håndballen

Unge håndballspillere
Unge håndballspillere: Denne unge gjengen i Haga IF har "tyvstartet" på håndballkarrieren. De starter på barneskolen først til høsten. Alle (Foto: Privat)
T-skjortegave
T-skjortegave: Her mottar Haga IFs Robin Markussen t-skjorter fra markedssjef Lars Eugen Andresen i Blaker Sparebank.
Grunn til å rose
Grunn til å rose: Per Rune Holmøy i Haga IF roser initiativet til et håndballtilbud på siste barnehagetrinn.

HAGA De aller yngste Haga-spillerne fikk en liten overraskelse sist uke.

John Arne Paulsen

De aller yngste i rekkene i Haga-håndballen har denne sesongen trent ukentlig i gymsalen i Auli skole.

- Disse aller yngste har egentlig ikke begynt ennå, for å si det sånn, men de har holdt på i et halvt år allerede, sier Per Rune Holmøy i Haga IF.

Haga-håndballen begynner med håndballskole ved skolestart, men i høst var det et par ivrige mødre som ønsket å se om det var interesse for de som gikk siste år i barnehagen.

- Mange har eldre søsken innen håndballen, og derfor var det ikke noen overraskelse at de ønsket å følge i deres sko, legger Holmøy til.

Siden oppstarten hvor det møtte nesten 30 barn, har det vært en fast stamme på 25-26 unger som hver onsdag har holdt hus i gymsalen på Auli skole. Det har vært en god blanding av lek og ballkasting.

Onsdag var Haga IFs sponsor, Blaker Sparebank, på plass med en liten overraskelse til barna, i form av t-skjorter som ble godt mottatt av barna.

Disse spillerne har ikke deltatt i noen turneringer denne vinteren.

- De får kanskje en smak på håndballspillet i en cup ut på vårparten, sier Holmøy.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på raumnes.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

Cachefeed: v1.1 - Source - 089b9a5f23b83a4a8c087c791fcd8e54