annonse

Inviterer til åpen dag i Pi-parken på Haga

Åpen dag
Åpen dag: Onsdag ettermiddag og kveld inviterer Korsdalen barnehage til åpen dag i Pi-parken i det gamle misjonshuset på Haga. (Foto: Jan Erik Hæhre)

Onsdag kveld inviterer Korsdalen barnehage til åpen dag i Pi-parken i det gamle misjonshuset Elvhaug.

Jan Erik Hæhre

- Dette har i historisk sammenheng vært et viktig hus, og mange er nysgjerrige på hvordan det er blitt når vi har overtatt, sier styreleder i Korsdalen barnehage, Erlend Helle.

Onsdag ettermiddag og kveld inviterer derfor barnehagen lokalbefolkningen på Haga og Auli, og andre interesserte for øvrig, til åpen dag i huset de har døpt Pi-parken.

- De som jobber i huset vil fortelle litt om hvordan de jobber med ungene, og det blir anledning til å se seg om og stille noen spørsmål, sier styrelederen.

Han tror mange er nysgjerrig på å se huset innvendig, etter at det er pusset opp.

- Det er hyggelig for folk å kunne se at huset har endret seg, sier styrelederen.

Hans tanker går da til siste leietaker, som var den mye omtalte MC-klubben. Kommunen gikk som kjent inn og kjøpte bygget, som er gammelt. De siste årene før MC-klubben tok over, var bygget et misjonshus.

Etter at kommunen kjøpte bygget, meldte Korsdalen barnehage sin interesse. De var i gang med å planlegge en større satsing på realfag, og ville bruke huset til en forskingspark for barnehagebarn. I midten av desember ble bygget offisielt åpnet som Pi-parken.

Korsdalen har inngått et samarbeid med Pi-parken i Larvik, og fra januar i år startet barnehagen med å ha barn i denne forskingsparken.

Nå håper styreleder Erlend Helle at mange er nysgjerrige på hva dette er for noe, og tar turen til Haga onsdag ettermiddag/kveld. Ikke minst får de se et hus som er pusset opp, fra at alt var svart etter MC-klubben til et innbydende hus der barna kan lege med realfag.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på raumnes.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

Cachefeed: v1.1 - Source - 4039e48b5e08029cfc37d182c97b8efc