| | |
By using Twitter’s services you agree to our Cookie Use and Data Transfer outside the EU. We and our partners operate globally and use cookies, including for analytics, personalisation, and ads.
Brakar
Brakar er ansvarlig for kollektivtrafikken i Buskerud. Vi svarer på henvendelser mellom kl. 9-15 på hverdagene.
895
Tweets
21
Following
553
Followers
Tweets
Brakar 42m
En av Brakars busser har blitt skutt på med softgun og rute har knust. Ingen passasjerer har kommet til skade.
Brakar Feb 19
TRAFIKKMELDING: Holdeplassene Brakerøya stasjon og Gluggen i retning Lierbyen er inntil videre stengt for trafikk på grunn av manglende snøbrøyting. Beslutningen er fattet av sjåførenes verneombud.
Brakar Feb 9
Planer i helgen? Du husker vel at opp til fire barn reiser gratis sammen med voksen med gyldig billett lørdag og søndag? Riktig god helg!
Brakar Feb 9
Vi opplever for øyeblikket at en del kunder har problemer med å få tilgang til Linje 200-produkter i vår nettbutikk. Vi beklager dette på det sterkeste og jobber med å få rettet feilen.
Brakar Feb 3
Replying to @HauganHenrik
Nei, det er egne takster for nattbuss.
Brakar Feb 1
TRAFIKKMELDING: Holdeplass Gullaugkleiva i retning Hurum stenges. Dette gjøres på grunn av trafikksikkerhetsmessige hensyn. Stengingen skjer 8.februar 2018. Holdeplass Gullaugkleiva i retning Drammen opprettholdes.
Brakar Jan 31
TRAFIKKMELDING: Avgang kl 15.35 på linje 84 fra Røyken videregående skole til Slemmestad og avgang kl 15.08 på linje 81 fra Røyken til Drammen er innstilt grunnet svært glatt føre.
Brakar Jan 31
1.februar tas to nye plattformer, G og H, i bruk på Hønefoss Sentrum Stopp. Følgende linjer vil da få ny plattform: Linje 150 Hønefoss – Gjøvik kjører fra plattform H Linje 701 Hønefoss – Jevnaker kjører fra plattform H Linje 720 Hønefoss – Dokka kjører fra plattform H
Brakar Jan 30
TRAFIKKMELDING: Det er i morgen varslet store mengder snø igjen. Brakars busser vil kjøre med kjettinger. Det blir kjørt shuttlebuss fra Sørensvingen til Kastanjesletta. Det vil bli vanskelige kjøreforhold i morgen, så alle trafikanter må beregne god tid.
Brakar Jan 29
Replying to @solvorsh
Du skal vise billett foran, men kunne gå på bak. Vi følger opp sjåfører som ikke åpner opp bak. Forsinkelsene skyldes kø i Drammen. Vi har dessverre ikke egne kollektivfelt, men står i samme kø som bilene.
Brakar Jan 25
Brakar har hatt formidabel vekst i 2017! Takk til alle dere som reiser med oss!
Brakar Jan 17
Replying to @Hakonboman
Hei Håkon. Dette er all info vi har foreløpig, men legger ut når og dersom vi får oppdateringer.
Brakar Jan 17
Brakar Reise for Android er oppdatert til versjon 4.8! Oppdater appen så du er sikker på at den fungerer optimalt.
Brakar Jan 17
TRAFIKKMELDING: Avgangen klokken 07.57 på linje 53 til Åsen fra Mjøndalen og retur fra Blomsterlia klokken 08.04 er dessverre innstilt på grunn av feil på buss.
Brakar Jan 17
TRAFIKKMELDING LINJE 21, 22 OG 24 TIL KONNERUD: Trafikkulykke og vanskelige kjøreforhold skaper store forsinkelser på disse linjene.
Brakar Jan 17
TRAFIKKMELDING LINJE 169 TIL OSLO: Kjedekollisjon på E18 ved Asker kan medføre ekstra forsinkelser.
Brakar Jan 17
TRAFIKKMELDING: Det er fortsatt problemer med bom på jernbaneovergangen ved Daler. Dette kan medføre forsinkelser på linje 52.
Brakar Jan 17
TRAFIKKMELDING: Det kjøres nå kun i ett felt i Tordenskiolds gate i Drammen. Dette skaper store forsinkelser på linje 3, 4 og 5.
Brakar Jan 16
TRAFIKKMELDING: Bommen på Daler er ute av drift. Dette skaper forsinkelser på linje 52. Vi beklager de ulemper dette medfører våre kunder.
Brakar Jan 16
TRAFIKKMELDING: Det har i ettermiddag vært et trafikkuhell på Røyse. En buss på linje 211 med 5 passasjerer kjørte ut, men det er ikke meldt om personskader.
Brakar Jan 16
TRAFIKKMELDING: En bil har fått motorstopp i Baker Thoens Alle. Dette kan medføre til ekstra forsinkelser på linje 25.
Brakar Jan 16
TRAFIKKMELDING: Et vogntog sperrer veien ved Syretårnet. Dette medfører ekstra forsinkelser på linje 52.
Brakar Jan 16
TRAFIKKMELDING: Avgangen klokken 15.29 PÅ LINJE 228 fra Morgenbøen er innstilt på grunn av feil på buss.
Brakar Jan 16
Replying to @Oskaleinad
De fleste linjene vil trolig være i trafikk, men vi må regne med dels store forsinkelser hele dette driftsdøgnet.
Brakar Jan 16
TRAFIKKMELDING: Politiet har nå gjenåpnet Konnerudbakkene, og bussene til og fra Konnerud går igjen. Det må imidlertid regnes med store forsinkelser.
Brakar Jan 16
Replying to @Jonnythan321
Nei, ikke akkurat nå. Politiet har stengt Konnerudbakkene fordi kjøretøy stenger veibanen.
Brakar Jan 16
TRAFIKKMELDING: Veibanen er stengt mellom Oscar Kiærsvei og Kniveåsen på grunn av at buss og vogntog sperrer veien. Bussen går til Lollandkrysset.
Brakar Jan 16
TRAFIKKMELDING: Et vogntog sperrer veien ved Sagfoss. Linje 81 står stille for øyeblikket.
Brakar Jan 16
TRAFIKKMELDING: Linje 4 kjører som normalt igjen til Kniveåsen. Det er imidlertid store forsinkelser.
Brakar Jan 16
TRAFIKKMELDING: Et vogntog står fast på E16 Skaret i retning Sollihøgda. Og et vogntog på Skaret retning Oslo. Dette vil medføre forsinkelser for linje 200.
Cachefeed: v1.1 - Source - 9cb4679e7b72a8c9fa099bb6ce701562