Reviews
3.8
35 reviews
Tell people what you think
Sonja Olsen
· 21 March 2017
Vær varsom, kjære menneske
Det er så lett å dømme når en annen gjør noe galt.
Vi kneiser lett med nakken, ter oss riktig og normalt...

Vær varsom, kjære menneske, når du skal gi din dom, så kanskje du blir mildere når du får tenkt deg om.

Ved neste kryss i livet kan det hende det er du, som snubler litt og faller før du skjønner du må snu.

I stede for å håne kan du rekke ut ei hånd, så kanskje turen bremser før den ender helt på bånn.

Ann-Heidrun Skår.
See more
Jón Valur Ólafsson
· 8 August 2016
På forsiden av nettavisen i dag har dere 3 innlegg åpne for alle, mot 39 innlegg for abonnenter. Blir bare dårligere og dårligere. Spørs om det er interresant i det hele tatt å fornye abonnementet nå...r det utgår. Firdaposten er i ferd med å bli en stor skuffelse. See more
Marius Alexander Jacobsen
7 February 2013
Som utflyttet Florømann, liker jeg både å ha abonement på Firdaposten og lese den på nettet. Kjekt å følge med hva som skjer hemme.
Men hvorfor og hvordan har det seg at avisen Firda i 99% av tilfelle...ne er ute før Firdaposten med nyhetene, selv om nyheten er lokalt fra Florø? Har dere gått tom for Bensin? See more
Eivin Øren
15 July 2013
Når ein ser på nettavisa til FP fredag ettermiddag så e da akkuratt da same mandag føremiddag. kjystbyen har nok vore i vakum heile helga, eller? Såg bladpengane kom,e da vert da?
Kyrre Flemming Nilsen
3 December 2012
Skjongholm - 15 daga, 130 tonn, 6 mann på dekk. Fangstrekord på antall daga i Nordsjøen med fryst fisk!
Asgeir Hoddevik
· 6 November 2015
Altså syns det er gala når du må lese Firda, eller første siden på VG om ting som omhandler Florø, men på firdaposten ingenting......
Kine Iren Grov
24 November 2012
Følg linken og bli med og støtt Michael Kildal, så han har muligheten til å returnere på Norske Talenter!! Få Florø tilabke på tv-skjermen!!
https://www.facebook.com/events/313198962122378/?context=create
Knut Magne Nesse
14 November 2012
Prøv ut den nye heimesida www.sunnivaleia.no og ver litt stolt av kvar du kjem i frå
Marius Strømmen
29 December 2012
Etter nokre dagar heime har eg stilt meg spørsmålet "Kvifor Bremanger Kommune?"

Eg har ingen fasit, men prøvar å gje nokre hint og svat, som våra folkevalde uavhengig av parti kan ta med seg!!!!...

Kvifor Bremanger Kommune

Eg er ikkje ein del av kommunestyre, men eg er ein kar som engasjera meg for heile kommuna!!! Kanskje folk ikkje kjenner meg, men eg håpar totalen kan gjere at folk kan sjå på det eg meinar om Bremanger kommune, som felles framtid, ein felles tanke.

Marius Strømmen, 27 år inna Rugsund. Ein person som nokre veit kven er, men ikkje kjenne. Eg har tidlegare vore Senterungdom, men i dag ein utflytta kar som har tatt utdanning som leiar (Sjøkaptein), og som gjerne ser på den kommuna han var, og er gla i med nye auge!

Eg var i jula blant dei eg kjenner best, mine sambygdingar. Dei har alltid og vil alltid bety mykje for meg, men dei gjev meg også mange tankar om framtida til kommuna. Hovudspørsmålet mitt er, kvifor Bremanger kommune???

Ei kommune med knappe 4000 innbyggjara er ikkje meir enn kva ein så kalla bydel i større samanhenga er, kva er då Bremanger kommune? Eg gjekk på styrmannsskulen i Ålesund, og har lært meg til å leie eit mannskap i same rettning ombord i ein båt. Kva kan det gje meg av kunnskap? Eg har kamerat i dag som er kaptein på verdens største cruise skip som har fleire i arbeid enn det vi er innbyggjarar. korleis lykkast han?

Kanskje sleke tankjerekkje fåross til å tenkje?, Hmm kva betre vitar er dette som har gått skule, men det vil eg berre sei, det er ikkje vanskelegare å få eit mannskap frå 80 ulike nasjonar til å trekkje i same rettning, som det er å får 4000 bremangera til å gjere kommuna si endå betre. Alle er spesielle, men om ein kan gå i same rettning vil det gje resultat! Ei kommune med framtidstru og private arbeidsplassa!

Bremanger kommune er i dag ei kommune med variert suksess. Vi kan litt, vi krangla litt, men veit ikkje heilt kva vi vil. Eg skal ikkje være noko "fine smekker", men dævelen eg kan sei at om vi alle skal krangle om kr, vil millionar og arbeidsplassar flyge. Eg skal ikkje påstå at VI e bakstreversk, men dævelen det har gjort seg med politikarar som tenker framtid og arbeidsplassar!!!!

Eg møtte i jula ungdom som tenkte nytt, som tenkte framtid, og som tenkte MI kommune. Det er noko som gjere meg til stolt Ungdom frå Bremanger kommune! Eg e verken frå Rugsund, Leirgulen, Kalvåg, Bremanger eller Svelgen, eg e frå Bremanger kommune, noko som gjere meg veldig stolt!!!

Kan ikkje vi som er knappe 4000 innbyggjarar samarbeide som ei kommune, kan ikkje vi eksistere i det heile!!! Eg har flytta vekk, men kjem heim igjen den dagen vi kan samarbeide på tvers av bygdadyr og bygdagrense!!

Eg kjem heim den dagen folk kan arbeide for ei felles kommune som vil skape nye arbeidsplassa, ei framtidstru og ein fellesskapstanke, Bremanger Kommune. Før den tid skal folk berre krangle så mykje dei vil. Eg kjem ikkje heim!!!

Marius Strømmen er kanskje endå ein kar De har haurt om, men aldri møtt, men eg håpar mi framtidstru på ei felles kommunene med mange arbeidsplassar kan bli verklegheit!!!!
See more
Photos
Videos
DIREKTE FRÅ SUPPORTERTREFF I KRISTIANSUND
224
26
Rash, Badou og Luc er på plass i Kristiansund der dei er klare for kamp. Den kan du sjå her frå 18:30: https://www.firdaposten.no/postnord-ligaen/nm-cup-2017/live-fra-nrk/direkte-kristiansund-floro-onsdag-9-august-kl-18-30/s/5-91-6258?access=granted
44
Etter eit par nestenulykker her på Firdaposten, ønsker verneombodet setje større fokus på HMS blant kollegiet på denne måten...
76
14
Posts

Debatten om Kinn kommune tek ikkje slutt med det første. Her svarar Nils Myklebust på innlegget til Morten Hagen.

Svar på lesarinnlegg frå Martin Hagen i Fjt og i Firdaposten 13.2
firdaposten.no

Denne er frå BA, men saka er så fin, og det er så mange som er interessert i temaet i vårt nedslagsområde at vi ser mellom fingrane på at at den ikkje er på nynorsk og legg den ut til våre abonnentar også. Jacob Strandheim er den siste i Shetlandsgjengen. Les historia hans!

Mer enn 50 ganger var han med på den farlige ferden over Nordsjøen. Med motstandsfolk, våpen, ammunisjon og utstyr om bord.
firdaposten.no
Posts

Mykje fotball i dag, men slik er det. Florø fotball har i dag henta ein spennande dansk kantspelar med god nærteknikk og stroken venstrefot.

Lær deg namnet med ein gong. Lorent Callaku kan fort bli Stimen og Florø-patriotanes nye yndling.
firdaposten.no

Er alle parkeringsløysingane i Florø begynt å bli eit omdømmeproblem?

Korleis bilistar skal parkere i Florø by har vore eit tema til diskusjon i årevis. Det starta fleire tiår tilbake, med ulike regime og…
firdaposten.no

Også økonomisk var det ein god sesong for Florø Fotball i 2017, men OBOS-satsinga koster!

Men OBOS-satsinga går utover andre område av klubbdrifta.
firdaposten.no

Gjekk du i barnehage i Florø på 80- eller 90-talet? Då er du kanskje på eit av bilda her

Glimt frå barnehagane i Flora på 80- og 90-talet.
firdaposten.no

Å byggje heli-landingsplassar er ikkje alltid problemfritt.

Både kommunelegar og innbyggjarane på Fanøy har i årevis prøvd å få på plass ein landingsplass for ambulanse- og redningshelikopter på øya. No har saka tatt ein noko underleg vending.
firdaposten.no

Florø fotball ser mot Førde for å forsterke trenarteamet framfor ny OBOS-sesong.

Knut Erik Folland blir ein del av Florø fotball sitt trenarteam.
firdaposten.no

Det lengste intervjuet med Sven Nordin du kjem til å lese i Firdaposten nokon gong!

Florø: Sven Nordin har spela Ove i teaterstykket «En mann ved navn Ove» over 130 gonger. Han blir ikkje lei av den svenske grinebitaren.
firdaposten.no
Firdaposten is feeling impressed.

Sjekk ut denne dansevideoen!

Dansarane i the Royals Crew jobbar mot eit langsiktig mål. Å bli best i verda. Med ein eigenutvikla dansestil.
firdaposten.no

Kurt Hammer kom heim frå sjukehuset med søvnvanskar og i generelt dårleg form.

Bodil Hovland Øren vil at fleire skal oppdage kor god trening det er for både hovud og kropp å halde på med hest. Vaksne, altså. Det er plass for fleire enn hestejentene på Sunnfjord Hestesportssenter.

Jan-Ove Langeland frå Kjelkenes er med på den store grøne satsinga i banklineflåten.

Jan-Ove Langeland og kompanjongane frå Stadlandet, har signert kontrakt på landets største og mest miljøvennlege banklinebåt.
firdaposten.no

SISTE: Historisk sterkt resultat for Sparebanken Sogn og Fjordane

God morgon! Det er friske tak i vinden i dag, og det har skapt vanskar. Pass på om du skal til Svelgen eller vidare nordover!

Kraftig vind skapar vanskar i morgontimane torsdag.
firdaposten.no