Posts

Stortingspresident Tone Wilhelmsen Trøen har flyttet inn på presidentkontoret og ser frem til å ta fatt på nye arbeidsoppgaver. Se filmen og husk lyd!

Musikk: Candlepower av Chris Zabriskie

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
12k Views

Det er mye snakk om mistillitsforslag for tiden. Vet du egentlig hva det betyr? Her får du stortingsrepresentant Stine Renate Håheims (A) forklaring.

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
5.4k Views
Reviews
2.0
13 reviews
Tell people what you think
Laila Rose Helene Boholm
· 18 March 2018
No har æ fått nokk av folk på tinget som ikke gjør det dem skal. Akkurat no oppføre dem seg værre enn de værste små onga . Vi snakke ofte om at nåkka må bli gjort med mobbing på skolen og i hverdagen... men hvordan i svarte kan en bli kvitt det når voksne folk som sitt på stortinget i politiske parti driver på på samme måte. Og folk generelt rundt om i landet følger etter. Sku tru voksne folk visste bedre. Og særlig de som e folkevalgte. Når det kommer til det "folkevalgt" vi har valgt dem inn da burde vi også få sparka dem ut. Altså ut med de som bråker å la det bli stille slik at de som oppføre seg kan få gjort jobben sin. Æ e drittlei av den barnehagementalitet som nå bedrives av voksne folk. "Hvis ikke du gjør som æ vill får du ikke leke med meg/oss " Alt handler om makt og at en som var sikker på at jobben ble hans tapte og det likte han og Hannes venner ikke og da startet de ett lurveleven slik bortskjemte unger gjør når de ikke får viljen sin. Norske politikere er valgt inn for å styre og gjøre det beste for landet Norge , noe mange av dem har glemt. Nå gjelder det kun om hvem som har makt og hvem som vil ha det. Når skal dem se til å bli voksne å gjøre den jobben ........ See more
Mats Falleth
· 16 March 2018
En gjeng sutrekopper som bruker all sin tid og energi på og klage på hverandre. Utad ligner det en gjeng barnehagebarn som krangler om oppmerksomhet.. Rart det blir gnissninger mellom folkegrupper når... landets ledere ikke klarer holde fred. Hadde dere brukt halvparten av energien på ekte arbeid, istedefor papirflytting og skylddeling.. Tenk hvor mye dere kunne fått til! See more
Carina Brevik
· 13 hours ago
Vi folket skulle ha fått bestemt hvem som skulle styrt vårt land, og da mener jeg at vi skulle fått valgt ut vær og en person som ska sitte på Stortinget og som faktisk har norske interesser! Ikke par...ti, men personer med intensjon til å gjøre dette et bra land! Jeg skjemmes av å være norsk! Her sitter det en gjeng drittunger og ska ta seg av landet vårt, ta seg av menneskene som bor her. Vis litt respekt. Det er trosalt pga folket at dere har noe som helst makt her i landet! For mange barnslige maktsyke personer på Stortinget!
Jeg blir kvalm!!
See more
Kristoffer Nøstdal
· 19 March 2018
Har ikkje stortinget viktigare ting å styre med enn å bruke all si tid på et Facebook innlegg?
Turid Janita Lehto
· 7 March 2018
Jeg inviterer stortinget med på kjøretur fra Kirkenes til Kvæfjord, igjennom Norge! Blir dere med?
Lena Hansen
· 7 hours ago
syns det er nok skittkasting nå en 5 åring oppfører seg bedre enn dere politikere
Ulla Schuetter
· 19 March 2018
Jeg synes at stortinget bør slutte med barnehageleken. D ser ut som om representanter kjeder seg om dagen. Jeg oppfordrer dem å begynne å utføre d arbeidet de er satt til.
Steinar Sveen
· 10 hours ago
Landsvikere :-/
Videos
God jul!
537
29
Se spørretimen onsdag 14. februar kl. 10
36
25
Onsdag tester Stortinget et nytt opplegg for muntlig spørretime. Alle opposisjonspartier kan stille hovedspørsmål og har en kvote med oppfølgingsspørsmål. Følg spørretimen her!
81
29
Photos
Posts

Vi gratulerer Tone Trøen som ble valgt til ny stortingspresident i dag. Olemic Thommessen overleverte klubben og ønsket lykke til i «et viktig, og på mange måter krevende verv».

Image may contain: 14 people, people sitting, people standing and indoor

I morgen skal det velges ny stortingspresident og mange spennende saker skal behandles. Følg med!

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
1.9k Views

I dag informerte stortingspresident Olemic Thommessen Stortinget om at han vil trekke seg og legge til rette for at en ny president kan velges. Men hva er egentlig et presidentskap? Les mer her: https://www.stortinget.no/…/presidentskapets-arbeid-og-rol…/

Image may contain: 5 people

Gratulerer med kvinnedagen! I år er det 40 år siden Stortinget vedtok likestillingsloven. Loven kom etter lang tids kamp for å styrke kvinners rettigheter. Les stortingsdebatten fra 1978 her: https://www.stortinget.no/…/Stortingsforhandling…/Saksside/…

Foto: 1. mai 1968. Arbeiderbevegelsens arkiv og bibliotek.

Image may contain: one or more people, crowd and outdoor

I morgen skal Stortinget behandle et representantforslag som ber om økt strafferamme for spredning av bilder uten samtykke. Men hva er egentlig et representantforslag? Stortingsrepresentant Lene Vågslid (A) forklarer.

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
3.8k Views

Kl. 10.00 redegjør stortingspresidenten for den siste utviklingen i Stortingets byggeprosjekt. Du kan følge direktesendingen på våre nettsider og lese mer om saken her: https://www.stortinget.no/…/redegjorelse-om-byggeprosjekte…/

Image may contain: 1 person, sitting, screen and indoor

Sametingspresident Aili Keskitalo i lagtingssalen under seminar for erfaringsutveksling mellom Stortinget og Sámediggi - Sametinget.

Foto: Sverre Christian Jarild/Stortinget

Image may contain: 3 people, people sitting, table and indoor

I morgen holder kontroll- og konstitusjonskomiteen ny kontrollhøring om håndteringen av omorganiseringen i SSB. Du kan følge direktesendingen fra kl. 08.00 på stortinget.no og lese mer om høringen her: https://www.stortinget.no/…/H…/2017-2018/ssb-horing-1.-mars/

Kontroll- og konstitusjonskomiteen avholder en ny kontrollhøring i saken om håndteringen av omorganiseringen i Statistisk sentralbyrå (SSB) torsdag 1. mars 2018 kl. 08.00–09.50. 
stortinget.no

Stortingets historie sitter bokstavelig talt i veggene. Det finnes tusenvis av representantportretter helt tilbake til 1814 som henger godt synlig i korridorene. Slik blir dagens representanter daglig minnet på sin viktige rolle i utviklingen og videreføringen av demokratiet.
Foto: Ivan Brodey

Image may contain: indoor

Vinterferie i Oslo? Ta turen innom Stortinget og la barna oppleve demokratiets hjerte fra innsiden. Våre flinke omvisere forteller barna om livet på Løvebakken og svarer på alt de lurer på.
30 personer per omvisning. Førstemann til mølla! 👨‍👩‍👧‍👦
Foto: Matija Puzar.

To ganger daglig i uke 8 holder Stortinget omvisninger for familier med barn. Velkommen!
stortinget.no

I dag stiller Torbjørn Røe Isaksen til sin første spontanspørretime som næringsminister. Følg direktesendingen kl.10.

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
3,273 Views
3,273 Views
Torbjørn Røe Isaksen

I dag skal jeg i min første spontanspørretime som næringsminister. Jeg har med et hemmelig våpen...

Arbeidslivet preges av flere midlertidige ansettelser. I dag diskuterer arbeids- og sosialkomiteen et representantforslag som tar opp denne problemstillingen. Følg høringen her!

Arbeids- og sosialkomiteen har besluttet å holde åpen høring i følgende sak: Representantforslag fra stortingsrepresentantene Arild Grande, Hadia Tajik, Lise Christoffersen, Siv Henriette Jacobsen, Øystein Langholm Hansen og Jonas Gahr Støre om fjerning av utvidet adgang til midlertidig ansett...
stortinget.no
Stortinget updated their cover photo.
8 February
Image may contain: outdoor